Ankara Gezileri Hakkında Bilgi


Günübirlik Turlar Fiyat;

Günübirlik turlar ile keşif yolculuğuna hazır olun... Yoğun iş temposunun ardından şehirden uzaklaşmak ve yeni yerler keşfetmek için yola çıkmanın kolay yolu günübirlik turlar oluyor. İster tarihi keşfedin ister yöresel lezzetlerin tadına bakın isterseniz de doğa sporları yapın. Günübirlik turlar ile rotanızı kısa sürede çizin, planınızı hızlıca oluşturun ve keşfetmek için zaman kaybetmeyin. ile günübirlik turlar ulaşım kolaylığı ve ekonomik olması nedeniyle yoğun talep görüyor. Yurt içi turlar yeni yerler görmek isteyen herkese kültür turları kapsamında kapılarını aralıyor. Doğa turları, Ankara turları gibi farklı tur alternatifleri ile hazırlanan günübirlik turlar ile seyahat etmek çok daha ulaşılabilir hale geliyor. Onlarca farklı yurt içi tur destinasyonu arasında günübirlik tur seçenekleri ile yola çıkmak hem bütçe hem de zaman problemi yaşayanlar için deneyim dolu bir gün vadediyor. Üstelik günübirlik gezilerinizi hafta sonu turları ile birkaç farklı yere planlayarak iki günde farklı yerler de keşfedebilirsiniz. Böylece bir hafta sonunu dolu dolu değerlendirebilirsiniz. Günübirlik turlar fiyat açısından da herkes için avantajlı keşif imkanı sağlıyor.

Günübirlik Tur Fırsatları

Anadolu’nun benzersiz tarihi ve eşsiz doğası ile iç içe geçmiş bölgelerine rahat ve konforlu bir yolculukla ulaşarak keyifli bir gün geçireceksiniz. Günübirlik turlar ile daha önce keşfetmediğiniz yerler görecek, yeni hatıralar ve arkadaşlıklar edinecek, unutulmaz kareler yakalayacaksınız. Ya da yaşadığınız şehrin hiç görmediğiniz gizli keşiflerine tanık olacak, adeta bir turist gözüyle şehre ait değerlere yeniden bakacaksınız. günübirlik tur fırsatları ile her seferinde yeni yerler keşfederken bütçe dostu yolculuklar yapacaksınız.

Farklı il çıkışlı tur ve tarih seçimi, kampanya ve son dakika tatil fırsatları ile avantajlı ve ekonomik bir tatil geçirmenize olanak sağlayan  her zevke uygun günübirlik turlar, gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin imdadına koşuyor. Taksit avantajları ve online rezervasyon kolaylığı ile sizin yerinize tüm detaylarıyla düşünülmüş bir tur programı yapan Ankara Kalkışlı günübirlik turlar, gezginleri için yapılan özel indirimleriyle de herkesin seyahat etmesini amaçlıyor. Ankara Çıkışlı Turlar

Ankara, Türkiye'nin başkenti olmanın ötesinde, birçok eşsiz destinasyona kapı aralayan bir başlangıç noktasıdır. Ankara çıkışlı turlar, misafirlere hem Türkiye'nin kalbindeki bu şehrin güzelliklerini keşfetme fırsatı sunar, hem de Türkiye'nin diğer bölgelerine doğru benzersiz bir yolculuğa çıkma şansı verir. Ankara merkezinden turlara katılacak ziyaretçilere modern konfor ve otantik deneyimleri bir araya getirerek kaliteli hizmet sunmaktadır.

Hafta sonu Turu;


Hafta sonu turları; yoğun ve yorucu geçen hafta içi stresinden uzaklaşarak dinlenmek ve tazelenmek için başvurabileceğiniz en iyi çözümlerden birisi oluyor. Çalışanların ve öğrencilerin kendilerine zaman ayırabilmek, hafta içindeki çalışmaların yorgunluğunu atabilmek ve bir sonraki haftaya dinç başlayabilmek için iple çektikleri bir zaman dilimi olan hafta sonu; yapılmayı bekleyen ev ve aile işleri yüzünden çoğu insan için dinlendirici olmaktan uzak geçiyor. Hafta sonunu dinlenerek ve üzerinizde biriken stresten arınarak geçirebilmek için Tatilkalbi.com üzerinden planlayabileceğiniz mini hafta sonu tatilleri; sizi tüm bu sorumluluk bekleyen sıkıcı işlerden uzaklaştırarak eğlenceli, heyecanlı, şaşırtıcı deneyimlere taşıyor.

Hafta sonu tatilinizi birikmiş iş yığınlarıyla geçirmemek ve bu zamanı tamamen kendinize ayırabilmek için hafta içi iş ve okul dışında kalan zamanları doğru kullanıp hafta sonunu gerçekten bir tatil zamanı olarak değerlendirmek mümkün. haftasonu turları sayesinde hafta sonu tatilleri, yeni yerler keşfedebileceğiniz huzurlu ve keyifli zaman dilimlerine dönüşüyor. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da tek başınıza katılabileceğiniz bu turlarla yepyeni rotalar izleyerek daha önce görmediğiniz birçok yeri görme şansı elde edebiliyorsunuz. Yıl boyu birçok mini tatil planlayarak gezip görmek istediğiniz yerleri yılda bir kez çıkacağınız uzun tatil arasına sıkıştırma telaşından kurtulabiliyorsunuz.


Ankara Kalkışlı Haftasonu Turları

Haftasonu turu, hafta tatillerini değerlendirebilmek amacıyla düzenlenen mini gezi programı olarak tanımlanabiliyor. Genellikle kültür turları olarak bilinse de dönemsel olarak sahil kenarlarına düzenlenen turlar ya da aktivite turları da bulunabiliyor. Haftasonu turları günübirlik olarak veya iki üç günlük periyotlar şeklinde hazırlanıyor. Yakın mesafelerdeki turistik bölgelere düzenlenen turlar dışında daha uzak mesafelere ve yurt dışına uçaklı tur programları yapılıyor. Haftasonu yurtdışı turları, süre kısıtından dolayı çoğunlukla yakın mesafede bulunan ve vize istemeyen ülkeleri kapsayan turlar oluyor.

Size birçok yeni yaşam deneyimi kazandıracak olan hafta sonu tur programları, kısa tatil dönemlerinde en iyi şekilde dinlenme imkânı sunarak çalışma hayatınızda daha verimli ve hevesli olmanızı sağlıyor. Ruh hâlinize göre sadece güzel manzaraları izleyerek sakin ve huzurlu kalabileceğiniz gezi turları veya kayak turları gibi farklı aktivitelerle zihninizi gündelik streslerinizden uzaklaştırabileceğiniz hareketli turlar,  keşfetmenizi bekliyor. Hafta sonu turları birkaç çeşit olarak düzenleniyor:


Günübirlik turlar:
Daha çok yakın mesafelerde bulunan yerlere düzenleniyor. Kapadokya turu gibi bir gün içerisinde tarihi ve doğal güzellikleri görebileceğiniz yerleri gezmenizi sağlıyor.

Kültür turları: Yurt içi ve yurt dışı olarak düzenlenebiliyor; yakın ya da uzak mesafelere olabiliyor. Hafta sonu kültür turları, gidilen bölgedeki yerel kültürü ve tarihî özellikleri keşfetme amacını taşıyor. 

Aktivite turları: Düzenlendiği bölgeye ve sezona göre dalış, rafting, kayak gibi daha çok ekstrem spor aktiviteleri içeren tur programları, bu şekilde adlandırılıyor. Uludağ turları gibi turlar aktivite turları arasında yer alıyor.

Doğa yürüyüşü turları: Abant turları ve Ormanya turları buna örnek gösterilebilir. Güzel doğa manzaraları eşliğinde huzurlu ve dinlendirici doğa gezilerini içeriyor.


Haftasonu Tur Fırsatları

sezona göre değişiklik gösteren hafta sonu tur programları için çeşitli fırsatlar sunulup, kampanyalar düzenleniyor. özel indirimleri, promosyon tur paketlerini ve kampanyaları takip ederek çok uygun fiyatlarla edinebileceğiniz mini tatil paketleri ile her sezon birkaç kez hafta sonu turlarına katılabilme imkânınız bulunuyor. Kampanyalı tur fiyatlarından ve indirimlerden yararlanarak bütçenizi sarsmadan hafta sonu tatillerinizi rahatlıkla değerlendirebiliyorsunuz. Taksitli ödeme olanakları da hafta sonu tur fiyatları için belirtilebilecek bir diğer avantaj.

Ayrıca, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak hafta sonu tatillerinizi uygun fiyatlarla planlayabiliyorsunuz. Takviminize göre ayarlayabileceğiniz hafta sonu turunun gerçekleşeceği tarihten daha erken rezervasyon yapılarak fiyatta avantaj sağlanabiliyor. ödeme şeklinize özel olarak daha farklı fırsatlar da sunuluyor. Tur takvimini takip ederek yakalayabileceğiniz bu fırsatlar, size görülebilecek birçok tatil yöresinin kapılarını açıyor. Tek yapmanız gereken, bu fırsatlardan yararlanmak ve size açılan kapılardan geçerek yepyeni dünyalar keşfetmek. Resmi tatilleri hafta sonu tatilleriyle birleştirmek de büyük zaman açısından oldukça büyük avantajlar sunuyor. 


Haftasonu Turları Fiyatları;

Hafta sonu turlarının fiyatları, normal tur fiyatlarına göre daha hesaplı oluyor. Tur süresinin daha kısa olması ve normal bir tur paketine göre daha özelleştirilmiş bir bölgeye yönelik olarak planlanması sonucunda bir hafta sonu turuna ödenen fiyat, normal tur ücretine göre çok daha hesaplı oluyor. Kısa hafta sonu tatillerinizi uygun fiyatla en güzel şekilde geçirebilmeniz için güzel bir olanak olan bu turlar, tatil severler için alışkanlığa dönüşüyor ve bir yaşam biçimi hâlini alıyor. Yıl boyunca birçok bölgeyi bu şekilde ziyaret edebilme ve farklı kültürleri tanıyabilme imkânı sağlayan kültür turizmi, ülkemizdeki tatil anlayışını da geliştiriyor.

çeşitli gelir seviyelerindeki turist gruplarına hitap eden uygun fiyatlı hafta sonu tur seçenekleri, turun süresine ve mesafesine göre değişiklik gösteriyor. Günübirlik olarak düzenlenen daha kısa mesafeli turlar, oldukça hesaplı fiyatlarla sunuluyor. Daha uzun mesafeler ve yurt dışına olan hafta sonu turlarının fiyatları; gidilen yere, süreye ve seyahat aracına göre değişkenlik gösteriyor. Yine de hafta sonu turları, kısa sürede dolu dolu bir tatil geçirme ve birçok deneyim kazanma avantajları bakımından en hesaplı tatil seçeneği olmayı sürdürüyor.


Ankara çıkışlı haftasonu turları

Ankara çıkışlı haftasonu turları ile ilgili detayları da inceleyebiliyorsunuz. Karadeniz-Batum, Ege, Akdeniz ve GAP bölgelerine düzenlenen Ankara çıkışlı turlar için de çeşitli rezervasyon ve kampanya olanaklarını değerlendirerek yaşadığınız bölgeye yakın bir hafta sonu tatil paketi edinebiliyorsunuz. Uçaklı veya lüks otobüs seçenekleri arasından bütçenize uygun tur seçme şansınız da bulunuyor.


Hafta sonu Turlarıyla Gidebileceğiniz Yerler;


Hafta sonu turları, sizi yurt içinde gitmek isteyebileceğiniz hemen her bölgeye götürebiliyor. Hafta sonu yurt dışı tur seçenekleri daha kısıtlı olsa da yurt içinde bulunan birçok doğal, tarihî ve kültürel öneme sahip bölgeyi hafta sonu tur seçenekleriyle görme şansınız bulunuyor. En batıdan en doğuya hazırlanan tur paketleri arasından bütçenize, zamanınıza ve tercihlerinize uygun olan çeşitli tur alternatiflerine ait detayları üzerinden inceleyerek seçim yapabiliyorsunuz.

Farklı beklentilere göre düzenlenen çeşitli hafta sonu tur paketleri arasından size uygun seçeneği bulmanız çok kolay. Ailenizle birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz turların yanı sıra arkadaş grubunuzla veya tek başınıza katılabileceğiniz tur alternatifleri bulunabiliyor. Bu alternatiflerin hepsi de sizi çalışma hayatının stresinden ve yorgunluğundan, gündelik yaşamın sıradanlığından çekip çıkararak rahatlama, eğlenme ve yenilenme vadediyor. Hafta sonu turları ile gidebileceğiniz yerlere ait birkaç öneri, aşağıda yer alıyor. Daha fazla öneri için hafta sonu gezilecek yerler yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kapadokya Turları: Dünyanın her yerinden insanların akın akın görmeye geldiği olağanüstü bir doğal yapıya sahip olan bu bölgeyi ziyaret etmek için bir hafta sonunu ayırmaya değiyor. Yeraltı şehirleri, eski kiliseler, peri bacaları, el dokuması halı ve çömlek atölyeleri; dolu dolu bir tatil için Kapadokya'da her şey var.

Abant - Yedigöller: Sakinlik, huzur ve dinlenme arayanlar için ideal gezi bölgeleri olan Abant ve Yedigöller Milli Parkı; günübirlik turlarla ziyaret edebileceğiniz mesafede yer alıyorlar. Fotoğraf meraklıları için her mevsim muhteşem manzaralar yakalama imkânı bulunuyor.

Sizler de sunduğu ayrıcalıklı hafta sonu turları ile hayata keyifli bir mola ekleyin!

Ankara Çıkışlı Yurt Dışı ve Yurt içi Turlar

Ankara çıkışlı turlarla, sadece Türkiye değil yurt dışı turları ile KKTC Turları veya Avrupa’nın kültürel zenginliklerini sizlere gezdirerek bu tadı yaşatabilir. Aynı zamanda Türkiye içi turları ile İzmir'in sahil şeridini, İstanbul'un koskoca tarihini, Kapadokya'nın peri bacalarını, Güneydoğu Anadolu'nun tarihi dokusunu ve Konya'nın mistik havasını da deneyimleyebilirsiniz. Bu özel turlar, doğanın kucağında Bolu Abant ve Kartepe gibi doğal güzellikleri de kapsamaktadır.

Ankara'nın merkezi konumu, gezip görmek istediğiniz her yere ulaşımın kolay olmasını sağlar. Ankara'dan başlayan bu turlarla, ülkemizin dört bir yanındaki tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfetme imkanı bulabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Hafta sonu ya da günübirlik seçeneklerle, bölgenin saklı kalmış güzelliklerine, leziz mutfağına ve benzersiz kültürüne dalabilirsiniz. Bu turlar, sadece gezmekle kalmaz, aynı zamanda birçok yeni deneyim kazandırır ve sizi Türkiye'nin eşsiz güzellikleriyle tanıştırır.

Ankara Çıkışlı Popüler Turlar;

Ankara'nın merkezinden yola çıkarak size unutulmaz tatil deneyimleri sunuyoruz. En popüler Ankara çıkışlı tur seçeneklerimiz, fiyat bilgileri ve detaylı programlar hakkında bilgi almak için web sitemizi arama kısmına istediğiniz turu yazarak hem fiyatlarını hem de iletişime adreslerimizi görebilirsiniz. Yanı sıra sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir veya uzman ekibimize başvurabilirsiniz. Başkentteki bu önde gelen tur şirketi olarak, faaliyet gösterdiğimiz ilk günden bu yana Kapadokya'nın büyülü dünyasından Diyarbakır'ın tarihi güzelliklerine, Doğu Karadeniz'in serin yaylalarından Gürcistan'ın şirin şehri Batum'a, Uludağ'ın kış sporlarına ve Erciyes'in zirvesine kadar birçok destinasyonda binlerce seyahat severi ağırladık ve onlara ömür boyu sürecek anılar kazandırdık.

Ankara çıkışı günübirlik Turlar;

Ankara çıkışlı bir günlük mini bir tatil ile ailenizle unutulmaz anılar biriktirmeye ne dersiniz? Eğer siz de düzenlediği günübirlik turlarla günlük rutinden kaçıp enerji toplamak isterseniz, seçeneklerimizi gözden geçirebilir ve cebinizi yakmayan fiyatlarda turlarımıza katılma fırsatı bulabilirsiniz. Hemen şimdi rezervasyonunuzu oluşturun ve hafta sonunuzu keyifli aktivitelerle dolu bir günle taçlandırın.


KATEGORİLER


İLETİŞİM

[email protected]
+905451700202
Meşrutiyet Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 10/28
    Kızılay / Çankaya / Ankara, 06420
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.
Aritta Turizm - Türsab: 7125