Ankara Çıkışlı Günübirlik Turlar


Ankara çıkışlı günübirlik turlar ile sabah Ankaradan çıkıp yeni şehirler görebilir, kendinize geziler hediye edebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirebilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Ülkemizin her bir köşesi farklı doğal güzellikler barındırıyor, farklı medeniyetlerin izlerini taşıyor. Tarihi, kültürel ve doğal güzellikler ile dolu olan Ülkemizi keşfedebilirsiniz.  Ankara ya da aksam dönebilirsiniz 1 günlükte olsa Ankara dan uzaklasıp kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz.

Zamanı olmayan ve gezmek isteyenler için günübirlik gezilerimiz ;

Ankara Çıkışlı Amasra Turu;
Batı Karadeniz Bölgesinde, Bartın iline bağlı bir ilçe olan Amasra Ankara’ya yakınlığından dolayı yaz aylarında hem gezmek hem de deniz havası almak için en çok tercih edilen yerlerden biridir. Her yıl çok fazla turist ağırlamaktadır. 

Ankara Çıkışlı Maşukiye Sapanca Ormanya Turu ;

Aşık ile Maşuk buluşması olarak tanımlanan Maşukiye’de ise yemyeşil orman, kuş cıvıltıları, keyif veren bir sakinlik sizleri karşılıyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu yerde uzun yürüyüşler yapabilir, akarsu kenarında bulunan işletmelerde yemek yiyebilir, doğayla iç içe bir gün geçirebilirsiniz.
Dileyen misafirler bu doğa harikası olan yerde ATV turlarına katılıp bölgede keyifli bir aktivite yapabilir, zipline ile adrenalin dolu dakikalar yaşayabilirler. Ankara Çıkışlı Günübirlik Sapanca turunda bir diğer doğa harikası olan renkli tabiat parkı Ormanya bulunuyor. Her yaş grubunun ilgisini çeken Ormanya’da hobbit evleri ve hayvanat bahçesi özellikle çocuklar için ayrılmak istemeyecekleri bir yer oluyor. Çocukları doğa ile buluşturmak için en güzel yerlerden biri olan Ormanya renkli atmosferiyle adeta büyülüyor.
Sapanca Maşukiye Ormanya turu siz değerli misafirlerimizi birazda olsa her şeyden uzaklaştırıp dinlendirecek, keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak, hayatın olağan akışına kısa bir mola vermenizi sağlayacaktır.

Ankara Çıkışlı Yedigöller Turu ;

Yedigöller’de doğa, aynı anda sizlere dört mevsim güzelliklerini sunuyor. Yedigöller Milli Parkı Batı Karadeniz Bölgesi’nde Bolu’nun 42 km. kuzeyinde yer alan bir milli parktır. Sonbahar ve ilkbahar aylarının vazgeçilmezi olan Yedigöller keşfetmeye hazır olun. Ankara’ya 200 Km mesafede bulunan milli parka tur otobüslerimiz ile 3 saatte ulaşım sağlamaktayız.

Ankara Çıkışlı Beypazarı Abant Gölcük Turu ;
Beypazarı, Roma döneminde, İstanbul'u Ankara ve Bağdat'a bağlayan önemli büyük tarihi geçit yolları üzerinde bulunmaktaydı.
Abant; Abant Gölü yeraltında meydana gelen tektonik çöküntüler sonucunda büyük taş bloklarının vadiyi doldurmasıyla oluşmuştur. Deniz seviyesinden yüksekliği 1328 m. yüzey genişliği 1.25 km² olup maksimum 18m. derinliktedir. Tektonik kökenli göl Kuzey Anadolu fay hattında bulunmaktadır. Abant Gölü’nü dağlardan gelen kar suları ve bir iki küçük dere beslemektedir. 
Gölcük ; Göl çevresi çam, kayın, köknar, gürgen gibi karışık ağaçlardan oluşan ormandır. Alanda kır gazinosu, kafeterya, kır lokantası, bungalov evler, mescit ve büfe yer alır. Yıl boyunca dinlenmek gezmek-görmek, fotoğraf çekmek, dinlenmek, bisiklet turu, piknik ve belirli zamanlarda olta balıkçılığı amacıyla yoğun olarak ziyaretçi çekmektedir.

Ankara Çıkışlı Eskişehir Turu ; 
Eskişehir, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeybatısında yer almaktadır. İl merkezi kuzeyinde Mihalgazi ve Sarıcakaya doğusunda Alpu, Mihalıççık ve Ankara güneyinde Mahmudiye, Seyitgazi ve Afyon, batısında ise İnönü ve Kütahya sınırları ile çevrilidir.

Ankara Çıkışlı Ilgaz Kayak Turu;
Ankara Çıkışlı Erciyes Kayak Turu ;
Ankara Çıkışlı Uludağ Kayak Turu;
Ankara Çıkışlı Kartalkaya Kayak Turu ;
Ankara Çıkışlı Kayak Turları ;
Ankara Çıkışlı Kapadokya Turu ;
Ankara Çıkışlı Filyos Turu ;
Ankara Çıkışlı Deniz Turu ;
Ankara Çıkışlı Çorum Turu;
Ankara Çıkışlı Akçakoca Turu ;
Ankara Çıkışlı Düzce Turu;
Ankara Çıkışlı Küredagları Horma Turu;
Ankara Çıkışlı Safranbolu Turu;
Ankara Çıkışlı Konya Turu;
Ankara Çıkışlı Çakraz Turu ;
Ankara Çıkışlı Kayak Turu;
Ankara Çıkışlı Kastamonu Turu;

Ankara Çıkışlı Günübirlik Turu, Ankara'dan Günübirlik turuna katılmak için, ARİTTATUR' un Ankara Çıkışlı Günübirlik Turlarını inceleyebilirsiniz.
Ankara Çıkışlı Günübirlik Turları Her Hafta içi Salı, Çarşamba, Cuma, Her Haftasonu Cumartesi ve Pazar Günleri
https://www.arittatur.com/turlar/c/ankara-cikisli-gunubirlik-turlar



İLETİŞİM

[email protected]
+905451700202
Meşrutiyet Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 10/28
    Kızılay / Çankaya / Ankara, 06420
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.
Aritta Turizm - Türsab: 7125