Ankara Çıkışlı Ilgaz Kayak Turu


Ilgaz Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ankara Çıkışlı Ilgaz Turu ; Günübirlik ve Konaklamalı Olarak Gerçekleştirilir Ilgaz Turumuz  Günübirlik olarak Her Hafta Çarşamba Cumartesi ve Pazar Günleri Ankara Çıkışlı Konaklamalı Ilgaz ise Her Hafta Sonu Gerçekleşmektedir. Ilgaz Kayak Merkezi 2 Noktadan Oluşmaktadır Bunlar Ilgaz Dağı Milli Parkı ve Yıldıztepe Kayak Merkezidir. Sezon İçerisinde Ilgaz Milli Parkı veya Yıldıztepe Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlığı , Yoğunluk , ve Yol Şartlarına Bağlı Olarak Değişiklik Göstermektedir. Her İki Noktamızda Kayak ve Kızak Pistleri , Restourant'lar , Dinlenme Alanları , Teleferik ve Serbest Zaman Geçirebileceğiniz Zirve Kafeler Mevcuttur.

Ilgaz Turu'nda Ne Yenir 

Ilgaz Kayak Turları'mızda Sabah Araç İçi Sandviç ve İçecek İkramları Yapılır. Öğle Yemekleri Kişilerin İsteğine Bağlı Olup Mangalda Sucuk , Köfte , Tavuk ve Meşrubat Şeklinde önerilmektedir , Araç İçerisinde Bulunan Rehbere Önceden İleterek Uygun Grup Fiyatlarından Faydalanabilirler.

Ilgaz Dağı Nekadar Mesafede?

Ilgaz Dağı Ankara'dan 320 Km Mesafede Olup Özel Tur Araçları İle Molalar Dahil Yaklaşık 3.5 Saat Sürmektedir.

KATEGORİLER


İLETİŞİM

[email protected]
+905451700202
Meşrutiyet Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 10/28
    Kızılay / Çankaya / Ankara, 06420
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.
Aritta Turizm - Türsab: 7125