Ankara Çıkışlı Şharm El Sheikh Turu Hakkında Bilgi


Ankara Çıkışlı Şarm El Şeyh turu hakkında bilgi vereceğiz. Bu tur, Türkiye'den Şarm El Şeyh'e uçakla yapılan bir seyahattir. Şarm El Şeyh, Mısır'ın güney sahilinde yer alan bir tatil beldesidir. Bu tatil beldesi, turizm açısından oldukça gelişmiştir ve yılın her döneminde ziyaretçi akınına uğrar.

Ankara Çıkışlı Şarm El Şeyh turu, bir hafta sürer ve genellikle tüm yıl boyunca düzenlenmektedir. Bu turda her şey dahil konsepti ile birlikte konaklama, yemekler, yerel transferler ve tur rehberi hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca, tur kapsamındaki transferlerden de yararlanabilirsiniz.

Tatil boyunca Şarm El Şeyh'in güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Bölgenin güzel plajlarına gitmek, dalış yapmak ve güneşlenmek için ideal. Ayrıca, derin safarileri, bedevi köyleri ve Mısır'ın tarihi yerlerini ziyaret edebilirsiniz. Burada, 5000 yıllık tarihe sahip piramitleri, firavunların mezarlarını ve tarihi kalıntılarını keşfedebilirsiniz.

Bölgede yemek kültürü oldukça zengindir. Özellikle de deniz ürünleri, arap yemekleri ve yiyecek içecekleriyle ünlüdür. Ayrıca, Şarm El Şeyh'te gece hayatı oldukça hareketlidir. Çoğu bar ve gece kulübü, canlı müzik performansları ve eğlence etkinlikleri sunmaktadır.

Ankara Çıkışlı Şarm El Şeyh turu, özellikle tatil yapmak isteyenler için idealdir. Hem güzel bir tatil yapabilir, hem de farklı bir kültürü keşfedebilirsiniz. Ancak, seyahat etmeden önce Mısır'ın vize ve seyahat koşulları hakkında bilgi edinilmesi gerekmektedir.

Tur Şirketi: Kullanarak tur şirketinden konuşmak istiyorum. Ben bu turu seyahat acentesiyle yaptım ve oldukça memnun kaldım. Tura girmeden önce tüm detayları bana anlatan ve her konuda yardımcı olan acente istihdama teşekkür ediyorum. Turun fiyatı da oldukça uygun ve tatilimiz boyunca her şey bizim için düşünülmüştü.

Uçuş: Turumuz Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan başladı. THY ile 3 sefer bir uçuş sonrasında Şarm El-Şeyh Havalimanı'na indi. Uçuşumuz oldukça rahattı ve görevlerindeki transfer işlemleri de karmaşık bir şekilde gerçekleşti.

Konaklama: Turumuzda 5 yıldızlı bir otel konakladık. Otelin tatilini kutlamak ve açık büfe yemekler de oldukça yerinde. Otel havuzu ve diğer aksesuarlar da oldukça yeterli. Odalarımız temiz ve düzenliydi. Otel personelinde oldukça kibar ve misafirperverdi.

Aktiviteler: Tatilimiz boyunca pek çok aktiviteye katıldık. Dalış, şnorkelle yüzme, deniz paraşütü, jetski gibi su sporlarına katıldık. Ayrıca çok iyi bir ATV turları yaptık ve akşam yemeklerinde danslı eğlenceler vardı. Tüm bu geziler tur fiyatına dahildi ve oldukça eğlenceliydi.

Geziler: Turumuz sırasında çevredeki turistik bölgelerde de geziler düzenlendi. Piramitleri İncelemek için Kahire'ye, Mısır Müzesi'ne ve Keops Piramidi'ne gittik. Ayrıca kumlu dağları, Bedevi kabileleri ve yerel pazarları ziyaret ettik.

Sonuç olarak, Ankara çıkışlı Şarm El-Şeyh turu oldukça keyifli geçti. Tüm organizasyon ve detaylar tur şirketi tarafından düşünülmüştü ve biz sadece tatilimizin keyfini çıkardık. Eğer siz de kalmak ve eğlenmek istiyorsanız, bu turu kesinlikle tavsiye ederim.

Umarım bu bilgiler, Ankara Çıkışlı Şarm El Şeyh turu hakkında size fikir vermiştir. İyi tatiller!

KATEGORİLER


İLETİŞİM

[email protected]
+905451700202
Meşrutiyet Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 10/28
    Kızılay / Çankaya / Ankara, 06420
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.
Aritta Turizm - Türsab: 7125