Ege'nin Sıcak Rüzgarlarında Unutulmaz Bir Rotası Bodrum-Marmaris-Datça-Gökova


Ankara Çıkışlı Bodrum-Marmaris-Datça-Gökova; Ege'nin Sıcak Rüzgarlarında Unutulmaz Bir Rota

Merhaba seyahat severler! Bugün size Ankara çıkışlı bir rotada keşfedilecek muhteşem bir Ege macerasından bahsedeceğim. Ankara'dan ilgili Bodrum, Marmaris, Datça ve Gökova'yı içeren bu tur, size hem eşsiz plajlar hem de tarihi ve doğal güzellikler sunacak. Hazırsanız, valizlerinizi toplayın ve bu eşsiz rotada bize katılın!

Bodrum Ankara'dan hareket sağlayacağımız sonra ilk durağımız Bodrum olacak. Bodrum, turkuaz renkli denizi, muhteşem plajları ve gece hayatıyla ünlüdür. Burada Bodrum Kalesi'ni ziyaret edebilir, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'nde antik batıklarını keşfedebilir ve Bodrum Marina'da yürüyüş yapabilirsiniz. Ayrıca Bodrum'da ünlü Bodrum Çarşısı'nda alışveriş yapabilir ve üretici deniz ürünlerini tadabilirsiniz.

Marmaris Bodrum'dan sonra rotamızı Marmaris'e çeviriyoruz. Marmaris, doğal güzellikleri, hareketli gökler ve plajlarıyla ünlü bir tatil beldesidir. Burada Marmaris Kalesi'ni ziyaret edebilir, Marmaris Limanı'nda gezintiye çıkma ve muhteşem İçmeler Plajı'nda birdenbire ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca tekne turlarına katılarak Marmaris Köyleri'nin ve Sakar Dağı Milli Parkı'nın büyüleyici manzaralarını keşfedebilirsiniz.

Datça Marmaris'ten sonra rotamızı Datça'ya doğru ilerliyoruz. Datça, doğal güzellikleri ve sakin atmosferiyle ünlü bir kasabadır. Burada Knidos Antik Kenti'ni ziyaret edebilir, Datça Yarımadası'nın muhteşem tatillerinde dinlenebilir ve balık restoranlarında taze deniz ürünleriyle şölene katılabilirsiniz. Ayrıca Datça, doğal yaşam ve zeytin ağaçlarıyla ünlüdür, bu nedenle yerel petrol korumasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Gökova Datça'dan sonra rotamızı Gökova'ya çeviriyoruz. Gökova, turkuaz renkli deniziniz, bakir plajları ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Burada Akbük Koyu, Sedir Adası (Kleopatra Plajı) ve İncekum Plajı gibi göz alıcı noktaları keşfedebilirsiniz. Ayrıca Gökova Körfezi'nde tekne turuna ev sahipliği yapan bu eşsiz doğanın harikasının tadını çıkarma ve dingin atmosferin keyfini sürebilirsiniz.

Ankara çıkışlı Bodrum-Marmaris-Datça-Gökova turu, Ege'nin sıcak rüzgarlarını hissetmeniz için eşsiz bir fırsattır. Bu rotada eşsiz plajların keyfini çıkarmayı, antik kalıntıları keşfedebilir, yerel lezzetleri deneyebilir ve doğadan keyif alabilirsiniz. Unutulmaz anılar biriktireceğiniz bu yolculuğu kaçırmamak için hemen planlamaya başlayın ve Ankara'dan kaynaklanan bu büyüleyici rotayı keşfedin!


KATEGORİLER


İLETİŞİM

[email protected]
+905451700202
Meşrutiyet Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 10/28
    Kızılay / Çankaya / Ankara, 06420
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.
Aritta Turizm - Türsab: 7125